Brevens Bruk


Hyresobjekt

Välkommen att bo i en unik bruksmiljö!

Brevens Bruk är en unik bruksmiljö som berättar om en spännande epok i svensk industrihistoria. Det är ett levande samhälle som erbjuder sina invånare en hög livskvalitet.

Här finns närheten till naturen, med skog och sjö, fiske och bad, bär- och svampplockning och härliga promenader i vacker skog. De två sjöarna Sottern och Botaren finns inpå knutarna. Sottern har en generös skärgård av ovanligt slag. Abborre, gädda och gös trivs i sjön som kantas av flera badplatser.

Två elljusspår finns i närheten, liksom ett gym. Två mil bort finns en förnämlig golfbana.
I samhället finns en tennisbana. Närmaste dagligvarubutik finns fem km bort, i Högsjö. Daghem och skola finns i Kilsmo, sju km från Breven. I Brevensgården ryms såväl restaurang som en rustik pub. Samhället har ett mycket aktivt föreningsliv med kör, blåsorkester, hembygdsförening, idrottsförening, skytteförening mm.

Här hittar du våra lediga lägenheter och hus.

För mer information, ring

Urban Larsson 019 - 58 58 58
eller
Växel 019 - 58 58 50

 

 


Hyresobjekt

   

Bruksgatan 13

En ljus och fin trea på bottenvåningen, 73 m2. Vinds- och uteförråd ingår. Ledig från 1/1 2019. Hyra 5487 kr/månad.

 

 Fler bilder
   

Modern kontorslokal i vacker bruksmiljö

I samma hus där Brevens Bruk AB har sitt kontor finns möjlighet att hyra ett eller flera kontorsrum. Lokalen består av 107 m2 på andra våningen fördelat på 4 stora kontorsrum, lämpliga för 1-2 personer per rum. Ett av rummen kan byggas om till fika-/mötesrum efter överenskommelse. Toalett med dusch. Gott om förvaringsutrymme, liksom parkeringsplatser. Kontoret kan hyras omöblerat eller delvis möblerat. Från kontoret blickar man ut över Brevens herrgård och Brevensån som stilla flyter förbi.

För mer information, kontakta Urban Larsson, 019 585858 eller urban.larsson@brevens.seFler bilder
 
     

CMS-hemsida producerad av Zakrisson Data